Om Soulnest

Isabella Schölling

– Dipl. Hypnoanalytiker

Min resa till Soulnest

Från en tidig ålder har jag känt att det måste finnas något mer än det här. Jag har sökt efter min sanning, min mening och min plats här på jorden men aldrig riktigt känt mig hemma. 

Det har varit en lång och utmanande resa, men när jag tittar tillbaka på mitt liv idag, ser jag tydligt hur Soulnest föddes med mig in i detta liv redan från start, hur min historia och liv har lagt grunden för min mognad för min uppgift som terapeut. 

Mellan 2018-2021 var mitt största uppvaknande hittills. Nästan allt jag hade togs ifrån mig, och jag kände en djup själslig smärta. Jag ville bara att någon skulle rädda mig, ta mig långt bort från allt som gjorde ont, men insåg att den enda som kan rädda mig, är endast jag själv. 

Det var en svår insikt att ta till sig, men något fantastiskt börja hända, ljuset börja sippra in, och jag börja känna ett starkt kall framåt, att något fantastiskt föddes fram och hela mitt väsen börja se saker ur andra perspektiv. 

Nu ser jag mitt liv som två liv i ett, som om själen gick igenom en ”död” under det uppvaknandet, men att något nytt, fantastiskt tog form och föddes. Själen tog sin form, i full potential och jag kände mig äntligen fri. 

När jag fann hypnoterapin var de som att äntligen komma hem. Allt flöt så lätt, all kunskap jag lärde mig kändes som en återaktiverande av saker jag redan har med mig, allt kom på plats där jag utvecklades väldigt mycket. 

Så länge jag får vara här i denna kropp, i denna tid och i denna värld, vet jag med mig, att något fantastik väntar mig. Jag vill vidareutvecklas, fortsätta söka efter min sanning och samtidigt finnas i det jag älskar, att hjälpa mina medmänniskor att komma till samma inre frid, på mycket kortare och på mindre smärtsamt sätt.

Det är min uppgift att vara din medresenär i terapin

Min uppgift är att hjälpa dig att hitta tillbaka hem till dig själv igen, att väcka upp den där inre lågan som legat förtryckt i det undermedvetna och blockerat förmågan att lysa starkt, friskt och levande.

Jag strävar efter att träffa varje klient med ett öppet sinne, där jag är medresenär på din inre resa.

Vi gör arbetet tillsammans, där vi går dit andra kanske är aningen rädda att gå, där vi möter inre skuggor, smärtsamma minnen, tidigare liv, liv mellan liv och andra saker vi kanske inte ens har ord för i dag.

Jag tror på att om ett ljus tänder ett annat, fortsätter ljuset bara att växa. Alla vinner, och så småningom dyker det upp små ljus över hela världen där vi alla skapar den frihet vi söker i oss själva.

Isabellas ord om hypnoterapi

Om jag fick förklara mitt arbete och roll som terapeut med tre ord hade det blivit: Be – fri – ande.

Att få vara med och arbeta nära en klient i dennes mest sårbara, intima, och mest djupa delar av sig själv är för mig något fint och berörande att få vara del av.

Att ge nycklar som legat dolt för dem under lång tid, i bland t.o.m flera livstider, och låta dessa skuggor komma upp i ljuset igen är något ord inte kan förklara, de är något som bara kan upplevas och kännas.

De är helande, befriande och sker med en inre energi man blir djupt berörd av.

jag är så tacksam för att kunna ge min terapi till mina medmänniskor, sprida mitt budskap och kunskap vidare där människor kan återfå sin inre styrka, sitt inre ljus och ta full kontroll över sitt liv.

När ett ljus tänder ett annat, vinner du, vinner jag, och tillsammans vinner vi alla där vi kan skapa en framtid med en massa ljus som tänds och växer sig större och större runt om i världen.

Hypnos är lätt att lära sig, men att leverera rätt verktyg i rätt tid för att finna själva kärnan, överkomma och frigöra ett problem klienten burit på länge, är inte bara ett naturligt verktyg vi alla kan nyttja, utan en konst.

Det är en naturlig gåva till oss människor, som är nyckeln för att hjälpa till att förändra världen och mänskligheten till den inre frihet vi alla eftersträvar här i livet.

Som din terapeut är jag..

Är jag lyhörd och empatisk, där jag lyssna aktivt på dig för att förstå din unika situation och behov.

Tillsammans kommer vi att identifiera och utforska ditt inre som kan ha hindrat dig från att uppnå dina mål.

Du kan se mig som en vägvisare på din inre resa, där jag läser kartan och du styr. Jag stödjer dig genom hela terapiprocessen. Jag hjälper dig att utforska och förstå de underliggande orsakerna till dina utmaningar och får dig att utveckla verktyg och strategier för att hantera dem på ett hälsosamt sätt.

Genom att använda olika terapeutiska metoder och tekniker, anpassade efter dina individuella behov och mål, kommer vi att arbeta tillsammans för att uppnå de resultaten du strävar efter.

Jag kommer att vara transparent och kommunicera tydligt med dig, där de olika terapeutiska processerna förklaras på ett enkelt och begripligt sätt så att du kan vara delaktig i din egen terapi och förstå de steg vi tar tillsammans.

Jag upprätthåller en professionell och etisk standard i mitt arbete, där jag följer de etiska riktlinjer och den omsorgsplikt som gäller för mitt yrke där din integritet respekteras,

Jag kommer att vara engagerad i din utveckling och framsteg. När svåra perioder dyker upp, kommer jag att finnas där för att stödja dig och när genombrott sker, fira vi dina nyvunna framgångar och insikter.

Mitt mål som terapeut är att hjälpa dig att släppa ut sådant som du så länge burit inom dig och inte längre behöver bära.

Jag vill få dig att uppnå en ökad självinsikt, personlig tillväxt och skapa en meningsfull förändring där du kan leva det liv du vill och förtjänar att få göra.

Om Soulnest AB

Företagsnamnet Soulnest är kanaliserat och föddes fram under våren 2022 tillsammans med företags idéen.

Namnet speglar företagets budskap som står för att finna sitt inre, och att hitta en balansering mellan kropp, sinne och själ.

Genom att finna en balans mellan dessa tre i en, lever man autentiskt med den person man är. Man når sin mening och kommer hem till sitt sanna jag igen, sitt högsta bästa.

Soulnest intention är att dela kunskap, visdom och erfarenheter om vår kraft och möjligheter i det undermedvetna, vårt medvetande och vår själ.

Soulnest erbjuder professionell terapi inom områden som psykoterapi, psykoanalys, coachning, personlig och andlig utveckling samt hypnoterapi.

Vi strävar att möta varje klient med ett öppet sinne där vi utgår efter klientens unika livshistoria, egna resurser och erfarenheter.

Isabella vill genom guidning av sin röst ge sina klienter verktygen till att finna sitt inre, ta steget till en förändring och frigöra djupt liggande symptom, trauman eller annan problematik som står i vägen för att vara och utvecklas till den person som man vill och förtjänar att vara.