Prisinformation

Introduktionssamtal

Introduktionssamtalet ger dig en möjlighet att diskutera dina problem eller symptom närmre, eller kanske vill du ha en mer detaljerad beskrivning av de olika terapiformerna innan du bestämmer dig för att gå i terapi. Detta samtal ger oss också en chans att lära känna varandra bättre för att säkerställa att den terapeutiska relationen fungerar för vårt framtida arbete.

Under introduktionssamtalet utförs ingen hypnos, utan görs först under din första session. Det är viktigt att påpeka att du inte förbinder dig att gå i terapi genom att boka en tid för en konsultation. Det är en viktig del av processen för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen för dina behov.

Suggestionsterapi

Suggestionsterapi används vid problem som rökning/snusning, nagelbitning, viktnedgång, avslappning, dåligt självförtroende, sömnsvårigheter med mera.

Hypnoanalys

Hypnoanalys används för att uppenbara orsakerna till psykiska problem, som kan yttra sig i form av fobier, hypokondri, migrän, ångest, anorexi, övervikt, sexuella störningar, alkoholism, drogberoende, samt många andra problem som går att hänföra till sinnet.

Hypnoanalys, används också med stor fördel för ökad självkännedom där man finner grundorsaken till problemområden.

Hypnohealing

Hypnohealing används för att få en klarhet i symptom och öppna upp för healing energi där man får en förståelse om varför diverse problematik satt sig som symptom.

Tidigare liv terapi

Tidigare liv terapi används för att spåra ett symptom / problematik genom olika liv. Det kan även användas när hypnoanalys inte ger resultat, man finner helt enkelt inte orsaken till problematiken eller symptomet i detta liv.

Det kan också användas för att utforska sitt inre, få en högre förståelse av visdom, kunskap och verktyg för förståelse av sig själv och sina relationer.

Terapi

Vi erbjuder terapi som sker utan hypnos till klienter som kanske inte känner sig redo för att gå i hypnoterapi.

Det är även en möjlighet där hypnoterapi inte är lösningen för klienten då tex obalansen ligger på medveten nivå och kan ha inträffat i det vuxna livet.

Det passar utmärkt till dig som vill ha hjälp med att bygga självaktning, få coachning, personlig utveckling med mera. Terapin sker helt utan hypnos.

Boka ditt introduktionssamtal här