Vår mottagning & Onlinesessioner

Vår mottagning på Sjögunnarsbo

Vår mottagning finns strax utanför staden Ulricehamn som är känt för sin skidort och Världscup i längdskidor, som lockade till sig sportentusiaster från hela världen. De vackra gårdarna runt sjön, som bjuder på en unik och charmig atmosfär. Ulricehamn har även varit platsen för flera kända filmer, som Änglagård, Bröllop, begravning & dop, och Saknad.

Ulricehamn har en speciell aura som inspirerar till kreativitet och återhämtning och gör varje besök till en minnesvärd upplevelse.

När du besöker vår mottaning ta dig tid att utforska den gamla Marbäckvägen längst Åsunden till Sjögunnarsbo. Här finns en historia av helande och välbefinnande som sträcker sig tillbaka till 1916, då Sjögunnarsbo Santatorium öppnades. Det ansågs att området hade en unik förmåga att läka människor från olika sjukdomar med sin fantastiska natur, avskildhet från stadens brus, friska luft och spektakulära utsikt över Åsunden.

Idag har dessa gamla läkar och personalbostäder förvandlats till där vi har vår mottagning, där du kan uppleva samma helande kraft som lockade människor för över hundra år sedan. Här väntar en plats som ger ny energi och ett leende på läpparna.

Ta en stund när du är här att upptäcka självläkningen och njut av tystnaden, luften och den helande miljön.

Vi erbjuder onlinesessioner

Vi vill erbjuda samma unika möjlighet till läkning och utveckling för alla oavsett var i Sverige man bor. Med våra Online sessioner kan du ta del av professionellt stöd och vägledning var du än befinner dig.

Vi använder oss av ClickMeeting, som är föredraget av världens ledande terapeuter och psykologer inom alternativ vården. Detta säkerställer att du får den bästa möjliga upplevelsen och kvaliteten på terapin.

När du bokar din session får du en länk till ditt permanenta mötesrum där du kan känna dig trygg. Vi värnar om din integritet och garanterar att all information som utbyts förblir konfidentiell och endast mellan oss.

För att du ska kunna dra maximal nytta av din online session får du en guide vid bokning som hjälper dig att skapa den perfekta miljön för din terapi.

Online sessioner fungerar lika effektivt som fysiska sessioner, eftersom hypnoterapi kan utföras genom inspelningar, TV, radio, tidningar och mycket mer. Du kan vara säker på att du får det stöd och hjälp du behöver, oavsett om du är hemma eller besöker vår mottagning.

Vad du bör tänka på innan en session

Innan en hypnos session är det viktigt som klient att tänka på vissa saker för att säkerställa en god och effektiv terapi

Uppsök läkare vid symptom 

Om du har ett symptom bör du alltid konsulterat det med din läkare innan du söker dig för en hypnoterapi session. Ett borttagande av ett symptom kan dölja en allvarlig skada eller sjukdom som kan vara farligt för din hälsa om det tas bort.

Om du står på medicinering

Om du står på medicinering eller har en diagnos, tas detta upp med din hypnoterapeut innan du bokar in dig. Detta för att kunna diskutera bästa möjliga hjälp i terapin.

Du får inte vara påverkad

Du får inte vara påverkad av droger, alkohol eller starkare medicin under en session. Detta kan påverka din förmåga att koncentrera dig och uppnå det djupa trance tillståndet som krävs för hypnos, och är också olämpligt!

Lyssna aldrig på en inspelning när..

När du lyssnar på en av mina hypnosinspelningar är det viktigt att du inte hanterar maskiner eller kör bil samtidigt.

Online bokning

Vill du ha en session online sker detta via Clickmeeting där du får ett permanent terapirum att återkomma till varje session. Du får ett lösenord att använda för att säkerställa att ingen utomstående kommer in på vårt möte.